Lite nytt

Så här på kvällskvisten precis innan jag ska smyga in på tjotan och göra mig redo för natten, så ska jag överraska er med ett inlägg!

Har "gjort" ett nytt soffbord nämligen. Köpte ju en till soffa (lite knapert med endast 4 sittplatser) och jag måste ha ett visst avstånd mellan sofforna för att det ska se bra ut/bli bra. Grejen är den då att det svarta bordet som jag hade innan, det blev lite litet. Kom på då att vi kunde kapa av benen på ett gammalt köksbord som jag köpte för att ha i lägenheten, men som snabbt åkte bort igen, då det inte blev som jag hade tänkt mig.
Sedan dess, så har det agerat extrabord vid kalas och stått på altanen. Men NU, NU fick det sig ett syfte med sin existens.
Vitmålad furu... mja, en känsla av Shabby Chick, och det är verkligen inte känslan jag vill försöka få fram här hemma. Kom på att jag kunde klä den med marmordekorplast, sagt och gjort och visst blev det bra =)
Ska bara kapa av benen 5 cm till så är jag supernöjd. Toppenbra blidde det!

OCH! Så skålen då. Köpte den på IKEA i fredags. Har spanat på den på hemsidan ett tag, och den var tvungen att åka med oss hem. 79 kronor och jag älskar kontrasten mellan det träfärgade och det vita!!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen