We are alive

Hallå där!
Här är vi och vi är vid liv. Jag vet att det har varit dåligt på sistone med inläggen här, men jag vet inte vad som har tagit åt mig... Jag är väl kanske lite mer fokuserad på min instagram just nu, och jag orkar/hinner sällan dra fram systemkameran för att fota allt... Men vi ska se om jag kanske kan bättra mig.
Till dess får ni stå ut med nåt inlägg då och då... hoppas på mer än då och då, dock ;)

Barnen har chockat mig tre dagar på raken nu och vaknar mellan 07.30-08.00. Annars vaknar Kevin mellan 6-7 och Nellie vid 7. Vi kan ju hoppas att vi är på väg in i en ny tid, med lite mer sömn och gladare barn och mamma ;)
 
Om tre dagar blir Kevin 11 månader. ELVA MÅNADER. Vad händer? Är det redan ett år sedan jag trängde mig i min vår/sommarjacka och tänkte att "Ja, men han kommer säkert snart"? (Men så gick jag över 2 veckor, bf 2 november)
Ja, kalas ska ju givetvis styras upp. Tycker fortfarande att han känns så liten. Nellie kändes mycket större/äldre när hon var i samma ålder. Tänk så olika det är, och dessutom när de är syskon också.

Nellie gick när hon var 10,5 månad. Kevin han... ålar. Han kryper ibland men han gillar ålandet bättre. Han går längs möbler och går stadigare och stadigare när man "håller hand" med honom. Annars går han med "lära gå-vagnen". Den gillar han. Lite frihet sådär, nästan som för en annan när man fick körkort. "Klara sig själv"
 
Lite ord säger han, mamma, pappa, nåt försök till farfar och Tuffs. "Tack tack" säger han. Han försöker härma ljud man gör och ibland rörelser. Han gör "jobba" på teckenspråk, och dansar till musik. Han vinkar när man vinkar till honom, han klappar händerna på komando, skakar på huvudet när man säger nej, och "skäller" när man frågar hur hunden låter. Och kattmat gillar han också.
 
Så ligger Kevin till just nu, snart 11 månader. Och det här blev helt plötsligt ett långt inlägg. Haha. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen