En bra vecka!

Ja, trots att min J jobbar över och även jobbar sin sjätte dag på raken ( :S ) så måste jag säga att veckan varit bra. Här ska ni få se
 
  1. Måndagseftermiddagen spenderade vi hos Nellies "bästis" Wilma och hennes mamma och syster
  2. Tisdagen köpte vi en ny bil, eller ja, ny för oss. En tornadoröd Wolksvagen passat
  3. Onsdagsförmiddagen var vi på Sjungis med några från Kevins föräldragrupp och på kvällen där så åkte jag (och några till) till Sandra i Örebro och Amy var där med sin fina lilla bebis (då endast 5 dagar!!)
  4. Lugn torsdag ;)
  5. Fredag. Elin var hos oss efter att jag hämtat Nellie på dagis och på kvällen åkte vi till barnens kusin som hade födelsedagskalas, och det är ju alltid lika kul att umgås med familj!
  6. Idag är det ju lördag och ikväll ska jag ha "tjejmiddag". Lite för att fira att jag fyllt hela 25. Lite speciellt är det ju. Så 11 stycken tjejer kommer hit ikväll :)
    Innan det ska jag och barnen upp på stan och gå på Bonde på stan och handla lite till ikväll =)
  7. Imorgon, söndag blir det nog en tripp till Örebro för att bla köpa ny bilstol till Kevin (som fortfarande sitter i babyskyddet, haha) Kanske att någon tavelram eller så kan få haka på med hem ;)
 
Som sagt! En bra vecka.

Idag bjussar jag på en bjussar jag på ännu en instagram/mobilbild. Har fullt på mina kort till kameran, så "fina" bilder får vänta.
Hoppas att ni får en bra dag, här ser det ut att bli fint väder i alla fall =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen