Dagen idag

Nu är det kväller och Nellie har avverkat sin andra dag på dagis. Hon är så duktig därborta, så imorgon ska jag lämna henne.
För min del känns det helt okej. Det jag tänker på är om hon blir ledsen och gör sig illa (som hon gjorde idag) då är ju inte jag där när hon förmodligen ropar efter mig. Det är väl det som känns jobbigt.
Men hon satte sig i en av fröknarnas knä idag när de var ute på gården. Jag och en annan mamma smög inne i personalrummet och såg på när våra små grejade ute med de andra barnen.
Sedan funderar jag på vad jag ska göra när hon är där. Haha. Ilandsproblem.
 
Jaja! Idag har jag... gjort lite rabarberkräm till Nellie och mig på eftermiddagen som lite "mellis". Har renasat alla rabarber som vi fått av Jannes föräldrar. Så nu ligger de i frysen och väntar på att få bli paj, eller kanske kräm!
Jag har dammsugit, plockat undan lite här hemma och haft fem goa vänner här på kvällsmys till Idol och Svenska Hollywoodfruar. (De var muntrare än vad bilden visar, haha)
Nu är det höst. Allt kommer igång på tvn igen. Det gillas och det betyder också att vi snart får träffa vår bebis! Hihi.

Och huset. Janne målar på, på baksidan. Nu är i alla fall framsidan färdig. För tillfället är det garaget och tvättstuge-delen som målas. Det tar sin tid. Sedan skalla poolväggar och poolhus rivas!
Det ska bli spännande att se hur det blir sen minsann!
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen