Thursday

God kväll!
Nellie hade varit duktig på dagis idag och faktiskt somnat på madrass. Jag häpnar, och jag blir stolt över att hon är så duktig när hon är borta. Här hemma skulle det minsann inte vara lika lätt.

Fina Elin kom över på eftermiddagen efter att Nellie hade kommit hem. Vi åt glass, drack kaffe och pratade massa... kul!
Igår var vi ju hemma hos Sandra i Örebro med Malin och Amy också. Dock var jag glömsk, och tog tyvärr inga bilder, men det var mysigt vill jag lova. Scones hade kvinnan bakat och efter det mumsade vi popcorn till Idol.

Ja, idag har jag i alla fall hunnit plocka undan lite här hemma. Och det bara suuuuger i mina fixarfingrar! Jag vill byta sovrum! Och jag vill fixa i Nellies nya. Det är ju så kul att få fixa och dona.
Måste även ta tag i vaggan och fixa iordning den. Ups...

Janne är duktig efter jobbet, varje dag. Han donar och donar på huset. (Bilder från i söndags)
Markisen är borttagen så nu finns det ingen skugga på altanen längre, så nu får vi mysa i skuggan som blir efter busken :) Skugga som blir av växter är ju den bästa.

Idag sitter det lite mer ny panel på huset och det gråa är snart färdigmålat just där det är grått på bilden.
Sedan går vi vidare. Eller ja, inte är det jag som gör det i alla fall.

Näe, nu ska jag ut med hunden, slänga mig i duschen och gå och lägga mig bredvid karln och dottern som sover så fint i vår säng allaredan!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen