Snart jul

Ja nu är det inte långt kvar.
Jag har tre julklappar som ska slås in och ett som ska inhandlas. Det blir fullt upp här de kommande dagarna!
 
Fredag - Försenat tredje adventsmys hos Annica och Anton ikväll.
Lördag - Min bror, samt mor och far kommer över. Christoffer ska få träffa Kevin för första gången. Dessutom blir det massa bakande och städande. På kvällen kläs förmodligen granen och eventuell julhandling sker nog då också (samtidigt som alla andra)
Söndag - Fjärde adventsmys hemma hos oss med mina goda vänner med sambos.
Måndag - Eftermiddagen ska vi fira lilla julafton hos min morfar som bara bor ett stenkast bort (eller tre) och på kvällen ska jag träffa fina tjejer och fika och mysa ihop med dom, kvällen innan julafton. Marielle kommer ju hem!
Tisdag
- Självaste julafton inleds med paketöppning för Nellies del, hon får två små, som jag har köpt. Efter det blir det tomtegröt till frukost och så måste vi kolla på julkalendern. När vi känner oss färdiga beger vi oss till kyrkogården och tänder nåt ljus (om vädret tillåter) och lagom till Kalle Anka, åker vi hem till Jannes föräldrar där vi i omgångar sluter upp med resten av hans familj för julfirande.
Onsdag - Juldagseftermiddagen kommer att spenderas hemma hos mina föräldrar med julmat och julklappar till barnen. Och jag får träffa båda mina syskon samtidigt. Det har jag inte gjort sedan i slutet på sommaren <3
 
 
Och så mysigt det ska bli. Jul. Utan snö dock... men under kan ju ske! Men jag hoppas nog inte på för mycket.
Det ska bli så kul att få se Nellies reaktioner på alla julklappar hon kommer att få. Jag har ju önskat saker åt henne som hon visat intresse för och som jag tror att hon kommer att uppskatta. Älskade lilla barn. Här skall det filmas på julafton minsann! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen