Städar bort julen

Vilken bra jul jag/vi har haft :)
Jag lovar er att det ska komma lite bilder på vår jul. Jul med två barn. Nästa år blir det häftigare, då blir det fullfart på lillknodden Kevin.
 
Idag började jag med att städa bort julen. Till nyår ska det vara borta. Jag tar det lite pö om pö och så sitter jag här och klickar hem lite nytt till vardagsrummet. Lite nya kuddar/överdrag.
 
Var på mellandagsrean på Marieberg i Örebro idag. Haha. Första och sista gången med små barn kan jag lova :)
Det var inget vidare roligt heller. Jag ville handla massa kläder till barnen, men det fanns inte så mycket kul på rean.
Jag fick i alla fall med mig en tröja till Nellie, två till Kevin och ett par byxor åt honom. Jag ska forsätta shoppa åt dom på nätet.
 
Annars fick jag ääääntligen med mig kuddarna från Lagerhaus som jag blev så sur över att de hade höjt tillbaka priset på här om veckan. Men jag sa till Janne idag att om jag inte handlade så mycket annat, så skulle jag köpa de där två kuddarna för 300 spänn, och det gjorde jag faktiskt.
 
Dessutom sitter jag här och klurar lite på Nyårsafton. Vi får hem ett gäng med folk hit och jag funderar på om jag eventuellt kan hinna få hem lite grejer till dukningen om jag bestämmer grejerna nu...
 
Mmm.. Jag är vid liv i alla fall :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen