Nya böcker

När vi var i Smögen så var vi in i den lilla affären som alltid säljer ut böcker billigt. 25 kr styck var det denna gång, och då oavsett tidigare pris.
Jag köpte tre stycken böcker till Nellie, med djur. Hon tycker ju så mycket om djur, och hon verkar gilla böckerna! Det är roligt att de verkar ha gått hem, och hon har inte ätit på dom än! Hon har ju en tendens att kunna göra det, så man får ju lov att lägga undan alla böcker. Men nu verkar det gå bra. Det tycker jag är kul. Då kan hon ju få kolla när hon vill :)
 
Hur som helst så hittade jag två böcker. En om att komma igång med träning efter förlossning, för, det kan ju behövas. Jag var ju på g i januari, höll på med friskis och svettis. Det gick ju bra, tills jag blev gravid och supertrött. Efter tröttheten blev jag andfådd och jag orkar ju ingenting.... Bebisen kommer ju lagom till vintern, så då blir det ju genast besvärligt att ge sig ut och gå. Men vi får se hur det går!

Andra boken, om förlossning. Ja... jag är rädd! Det var inget traumatiskt med Nellies födsel som gjort att jag blivit "rädd". Utan det är att inte kunna behärska smärtan. Det gör ju så förbeeeeeeeeeeeenat ont. Gjorde det inte ont, så hade det inte varit några problem. Nu vet jag ju hur det känns och vad som väntar. OCH det är inte säkert att det går fortare denna gång heller. Näe fy. Jag hoppas att boken kan hjälpa mig lite!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen