Lördagssysslor

Nu har jag varit lite dålig på att blogga de senaste dagarna.
Hade tänkt att vi skulle åka ut på Jädersbruksdagarna idag, men min mamma ringde och sa att det var kö ut på storavägen, så de hade vänt.
Så här i efterhand så känner jag att det hade nog blivit stressigt. Vi var nämligen på kalas i Kungsör idag. Denna gång firade vi Jannes... eller ja, helt enkelt en av Nellies sysslingar, som fyllt 20.
 
Annars så har en av sysslorna idag varit lite klipp i Buffé-tidiningarna. Känns så drygt att ha tusen tidningar ligga och "drälla" och ta upp plats. Så jag klipper ut alla recept som kan tänkas komma till användning någon gång ;)

Har dessutom sprayat på vaggan nu ikväll. Imorgon går jag in vecka 33, och det är 55 dagar kvar till beräknat. Vad GALET (ja jag använder det ordet ofta) det känns. Ca 2 månader kvar, sedan får vi en liten bebis till oss.
Så det känns väl som att det kan vara dags att få iordning lite.
Måste tvätta sängkläder och kläder till bebben med, så att det är gjort. Jag är så dålig på att ta tag i det där. Jag ser fram emot det massor, men av någon anledning är jag inte lika "tidig" som jag var med Nellie.

Det ska i alla fall bli kul när vaggan är klar, så jag kan få bädda den :)

Annars är det en vagn som ska beställas, och så ska jag kika på tradera efter ett babynest. Det vill jag faktiskt ha den här gången. Det känns lite som att första barnet blir lite som ett "testbarn". Innan vet man ju inte hur det kommer att vara, och vad man tror kommer behövas inför en bebis ankomst. Men nu så har vi ju kört Nellie som test, och jag vet en del grejer jag tyckte fattades när vi fick henne :)
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen