Nej det är ingen vanlig dag

Näe, tänk för att mina lilla lilla tjej blir 2 år idag :)
Vi firade henne på morgonen. Hon hann tyvärr vakna tidigare än planerat, men medan hon låg i vår säng och åt välling, smög jag ner några ballonger, smugglade ut påsen med paketen från vårt rum och ut i köket.
Kevin vaknade där med, så han och Nellie låg bredvid varandra när vi kom in i rummet med paket och ballonger och sjöng för Nellie. Och vad de sken upp, båda två, haha :)
 
 
 
Kläder, stövlar, hästar, lego, kritor, vattenfärg... och det bästa det var ju cykeln. Vad hon blev glad, lilla vännen :) Nuförtiden måste man ju föreviga sådana stunder, så jag fick växla mellan att fota och filma på min systemkamera. Reaktioner och själva stunden är ju ovärderlig och går ju inte att få tillbaka, då måste det filmas!
Men vad hon inte vet är att det väntar en 3 meter rund sak här hemma när hon kommer hem ;)
 


 
Så nu är Nellie på dagis och de var på väg ut och skulle till lekparken när vi kom, så jag hjälpte henne på med kläder och gick hem. Kevin somnade i vagnen och nu sitter jag här med en kaffekopp.
Ska städa sen hade jag tänkt. Fram med rosa och turkost (vilket blir Nellies födelsedagstema) Jag skulle ju så givetvis ha varit ute i god tid och beställt "rätt färger" på ballonger för länge sedan, men inte då. Rosa och lila fick det bli. Får se hur jag ska toppa allt för varje år, haha...
 

Långt inlägg, men hon fyller bara en gång om året ;)
Idag blir det rätt lugnt, jag ska kladda ihop lite chokladbollar senare. Städa, och på eftermiddagen kommer min syster hem, så någon gång idag kommer väl mina föräldrar och hon över (och hennes kompis som är med) som Nellie förövrigt berättade för mig igår hur hon ska säga till henne när hon träffar henne. "Heeej. Mycke håj" Hahaha..
De kommer över en sväng och så har Nellie önskat sig tacos till mat idag. Givetvis!
 
Imorgon kommer familjerna på både Jannes och min sida över och firar med bakverk och tårta. På schemat står det även att vi ska grilla. Och just nu kom jag på att altanen måste städas...
 
På söndag blir det barnkalas och det går över till att mina vänner kommer över och firar också :) Fullspäckad helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen