Jobblördag

God morgon!
Klockan ringde vid 05.20, och inte ska jag väl påstå att det kändes kul att gå upp då, direkt. Fortfarande natt ju, haha!
Ja, lite frukost har jag fått i mig och jag har öppnat upp lite fönster och dörrar för att få in sval luft till resten av familjen, som fortfarande ligger och sover.
En varm dag idag med, skulle det bli, men sedan verkar det som att det ska bli lite "svalare".
 
Nehe... dags att röra på sig! Annars somnar jag här. Fysjutton vad trött jag är. KAFFE lär behövas idag!
 
Just ja! Vi har satt upp en "hylla" eller fönsterbräda över bänken i köket! Koriandern gillade det inte ;)
 
 

Onsdag

Hallå alla!
Skyndar mig med ett inlägg här. Värmen är påtaglig och svetten rinner som aldrig förr. Och jag ska jobba idag. 13-21. Heja heja!

Kevin sover  för stunden, han har vaknat ett par gånger. Tänkte att jag ska passa på att vila lite jag med innan det är dags att fara iväg.
Janne och Nellie har gått till lekparken. Nu är hon nog lycklig =)

Hoppas att ni har det bra i värmen och drick vatten! Superviktigt ju... speciellt nu när det har utfädats en klass ett-varing för hög temperatur...
 





 

En snabbis blir det

Hej!
Ja en snabbis blir det som jag kikar in här. Dålig uppdatering. Jobb och fint väder, barn att ta hand om... ja, det blir inte mycket tid över och dåligt med inspiration för att slänga ihop ett inlägg.
 
Idag är det 7-16 som gäller. Ett långt pass! Längtar redan hem till min familj som fortfarande sover, haha =)
Jaja. Fint väder är det och vi får se om det är lika skönt ute som det ser ut att vara, för nu ger jag mig snart iväg.
 
Hoppas att ni får en bra dag i värmen!

God morgon

Måndag morgon och det är dags att jobba. Det känns helt okej, även om det svider en anings aning att lämna huset och alla mina godisar här hemma... Kevin vaknade för en stund sedan, så jag gick in och tog upp honom för att ta med honom till vårt rum.
Som en sol, sken han upp och såg så glad ut! Kan jag inte få ta med honom till jobbet?! Min lilla älskling.
 
Lite trött är jag allt. Somnade inte förrän strax efter tolv, och sedan upp 05.45. Men jag slutar klockan två idag och lite kaffe på jobbet sen på det här, så ska det nog fungera ;)

Jahapp. Dags att förbereda lite för att fara iväg strax. Men en liten update fick ni er i alla fall =)
 
 

Snart jobbdags..

God kväll =)
Nu är barnen nästintill återhämtade. Nellies koppor är nästan borta, eller "väldigt torkade" och Kevins som mest har varit som utslag i stora "hok" håller på att torka de med. Glad mamma här! ;P
 
Imorgon börjar jag jobba, men jag har ett ganska så skönt schema ändå. Bara tre jobbkvällar, några dagars sammanhängande ledighet, så jag hoppas att vi kan få göra något kul och få greja lite här hemma. För visst vill ju jag med vara hemma med mina bästisar när pappa J har semester!
 
Annars ska jag försöka klämma in lite träffar med några vänner, och en av våra fina grannar som har en son i samma ålder som Nellie.. förhoppning om finbesök från storstaden har jag också. Lite dejter helt enkelt med människor jag allt för sällan träffar, hoppas jag på denna sommar mellan arbetspassen. Håller tummarna :)
 
Ja, nu tar jag kväll ordentligt här, laddar för morgondagen, kollar i favorittidningen och surfar på nätet!

Ha en fin kväll alla!
 
 
 
 
 
 

Vattkoppor

Stackars mina små barn. Febriga och fulla av prickar. Därav den superdåliga uppdateringen här.
Men nu vet ni varför jag inte är så aktiv just nu, lovar att jag återkommer när jag får mer tid och mindre ledsna barn, för det där med egentid just nu... ja, väldigt sällsynt och vad töntigt irriterad jag blir över att jag inte får "min" tid, haha... Ja, men ibland måste man bara få hämta kraft och ork.
 
Som sagt, vi kommer snart tillbaka =)
 
 
 

En av de tre

Hallå där i detta tråkväder...
Nellie är på dagis och ska snart hämtas. Kevin ligger här intill på golvet och drar en pall fram och tillbaka. Han tyckte nog att det lät lite roligt. Vilken upptäckt, haha =)

Idag har vi tagit det lugnt. Jag har varit ute i garaget och spanat efter pyssel. Behöver nåt att dona med. Men det jag tänkte göra, ja, grejerna till det ligger uppe på vinden. Så sambosen skulle ta det när han kom hem sen, han är toppen :)


Nu har en av tre affisher fått sin plats i en ram. Men Lady Warhol ska inte stå där
egentligen, utan bara tillfälligt ;)
 




 
 
 

Matbloggstoppen