En härlig helg är över

Ja åh vilken härlig helg det var! 110-årsfest (30+40+40) som helt plötsligt övergick till en bröllopsfest, fast så var det givetvis inte planerat, då brudparEN gift sig i smyg tidigare på lördagen.
Men så glad jag blev, alldeles gråtfärdig blev jag och nu blir jag det igen när jag tänker på det. Fina fina dom, nu är de äntligen gifta efter lång väntan. Så himla underbart!

En rolig fest var det och vi gick hem runt 01.30. Då började det gå lite för långt när karlarna började ta av sig tröjor och skjortor... haha. Jag skrattade så jag höll på att kikna. 30-40-åringar blev som 15 igen.
 
Tidigare på lördagen grävde vi i trädgården. Det blev så himla bra och en tung börda är lyft från axlarna.
Barnen var i alla fall väldigt nyfikna på traktorn med släpet och grävmaskinen. Första parkett hade de =)
 
Igår var jag och Janne trötta, vi hämtade barnen hos sin mormor och morfar och gick över till farmor och farfar på lunch. Jag tror vi var 21 stycken som var där och åt rester från lördagen, haha. Så himla härligt, och alla barnen (utom Kevin) badade i poolen.

Fredagen hade vi några vänner över på kräftskiva. Relativt lugn och tidig kväll och det blev ett bortfall på typ 45% men det blev så bra ändå :)

Mm, en härlig helg som sagt! :)
 
Passade på att sno med mig lite blommor som var ute i trädgården innan de grävdes bort.
Det var nog de sista vi fick in för i år. Känns lite tråkigt. Men då har jag anledning att gå i affärer och plocka på mig ;)

 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen