Lite Kevin och mer kamin

Hallå där. Vilken natt.
Nellie har haft feber och vaknat och gråtit stup i kvarten. Gissa om man är trött på morgonen då när lilla herr Kevin ska upp strax efter 6... 

Min glada lilla skruttunge. 15 månader.... helt galet.
Så Nellie är lite febrig och hostig. Kevin har börjat hosta och jag håller tummarna för att han klarar sig från febern. Stackars barn <3

Jaja! Lite mer av kaminen skrev jag ju... ;) 

En snabb titt...

Hej!
Ja, jag tittar in lite snabbt här innan sängen och visar er kaminen som J har fixat iordning.
Okej, blästringen gjorde han inte själv, men han har svärtat och grejat =)
Den är så fin kaminen. Så nu står den som prydnad i vardagsrummet, men jag är inte helt hundra på placeringen av den. Nu är den ju inte så lätt heller när den är av gjutjärn... Men fin är den och i den står några blockljus som värmer upp den lite, och ger lite känsla.
Tänk om man hade kunnat koppla in den.... åh. Drömma får man göra eller hur =)
 
 

Lite av soffdelen

God förmiddag!
Måndag var det idag, och trots att jag la mig innan 23 igår så känner jag mig utmattad idag... Det är så jobbigt att vara trött och inte få vila, speciellt när man har två galningar här hemma ;P
Och oftast har vi inget på agendan heller, så mycket tid själva hemma blir det ju och det tar nog på oss alla tre. Tacka vet jag förskolan!
 
I fredags möblerade jag om i vardagsrummet och tvn känns inte lika mycket i centrum längre, och den står på samma ställe som vi hade gamla tvn på den gråa bänken (på gränsen till köket så man kan smygtitta lite när man är där och donar)

Så nu står nog allt på helt olika ställen. Blev lite indelat svart och vitt, men ska försöka klura ut nåt så att det blandas bättre...
 
Och vad jag längtar efter veckans nummer av Leva och bo då det ska handla om att inreda naturnära, vilket jag har börjat med nedan...
Nyinköpa kuddfodral, de två närmsta (beige-färgade) från H&M och den ljusljusrosa bakom är från Jotex.
Samtidigt som jag vill ha "naturfärger" så vill jag ha en känsla av vår, och jag tyckte att jag fick till det med färgerna där i soffan faktiskt.
 


 

Lite kaffe och en älskling

Kevinsen sover och Nellie tittar på klipp på Youtube... att det kan vara så roligt... haha.

Så jag sitter här och spånar, funderar. Jag hade en rabatt på Ellos här om veckan, 50% på dyraste varan, så jag passade på då och köpte en grej som jag har velat ha ett tag. Problemet är bara att jag inte vet vart den ska vara... jaaa, men jag hittar nog nåt bra ställe att ha den på. För att få med den i inredningen, så lär jag behöva flytta runt lite. Bra lösningar är jag ute efter då, så att jag kanske kan känna mig nöjd ett tag.
 
Vi har ju även ett rum som snart blir tomt. Vad ska vi hitta på där? Funderar på att dra in tvn som vi har i sovrummet och ställa där. Men då vill man kanske ha en soffa eller nåt. Ja, jag blir inte klok på det där rummet.
Jag vill ju gärna att det ska fylla någon slags funktion. Just nu är det mest tvättrum där, då det är kaos i tvättstugan.
 
Lite kaffe på de där funderingarna och några bilder på äldsta älsklingen
  
 

Onsdag och ledig

Tänka sig att det är onsdag och vi är inte på Sjungis.
Inte jobbar jag idag heller, så det känns mysko. Vi har ju bara missat en gång sedan det började för hösten förra året.
Men jag är trött och barnen är trötta. Så vi är hemma.
 
Jag tvättar alla överdrag till sofforna och fåtöljen. Det tar sin lilla tid. Och vad jag önskar mig ett torkskåp!
Det hade gått så mycket fortare. Men jag är väl inne på fjärde dagen nu tror jag, haha. Imorgon hoppas jag på att allt är torrt. Ska testa rådet jag fick av barnens ingifta faster, att hänga det i tvättstugan, stänga igen och slå på torktumlaren. Så jag får nog tvätta lite sängkläder med ;)

Ja. Jag ska slå mig ned i fåtöljen, njuta av vädret, dricka kaffe och kolla efter lite inspiration. Det ska bli lite flytt på grejer här hemma. Ska göra om lite.... igen ;)
Men det finns väl inget roligare än att greja och göra om, fixa och dona!
 
Ha en fin dag alla!
 
 

Nygamla stolar

Hallå där!
Jobbdagen är över men imorgon är det dags igen. Hemsk huvudvärk har krupit sig på också, men jag får tänka att det är fredag imorgon och endast 6 timmars arbete på agendan.
 
Så jag lämnade ett par gråtande barn på dagis idag, och det är väl inte någon höjdare direkt. Nellie sparkade i luften när hennes fröken höll i henne. Pluttisan då...

Men nu ska vi strax iväg och hämta hem pappan!

Så var det ju de där nygamla.... ska sälja de svarta och så har de gamla köksstolarna åkt fram. Kändes skönt och jag älskar förändringar ;)
 
Ha en fin kväll!
 

 

Tulpaner

Hej där! Hoppas att det är bra med er.
Hos oss är det full fart, och i måndags jobbade jag första dagen sedan i somras. Imorgon är det dags igen, men då 7.30-13.00, vilket känns som ett lagom pass ;)
 
Idag har vi som vanligt på Sjungis, som vi alltid är på onsdagar. Nellie och Kevin tycker om att sjunga, och Nellie har fått några att leka med, det känns kul =)

Jaja... Tulpaner pryder linneskåpet, ihop med tavlor, marmorstakar, Hay-staken och lite annat smått och gott.
Helt klart roligaste stället i huset att greja på och flytta runt på saker =)
 
Matbloggstoppen